Maatpak met schoenen…

Enige tijd geleden benaderden de heren van Art Shoe Mafia mij om een samenwerking op te zoeken. Inmiddels waren ze fan van mijn maatkleding, het was hun opgevallen dat heren in mijn kleding een bepaald soort ‘confidence’ uitstralen die naadloos aansluit bij hun schoenen. Als je uit je comfortzone durft te stappen kom je de mooiste dingen tegen, dus trokken wij de stoute schoenen aan! Ik mocht de gehele dag het model stylen en de fotoshoot begeleiden qua aankleding. December vorig jaar was de grote dag dan eindelijk aangebroken. Art Shoe Mafia en ik hebben hier weken naar toegeleefd en Top Secret zaken gedaan. Deze foto’s zijn te vinden op de site van Art Shoe.

Top Secret..

Inmiddels zijn we van het ondergrondse circuit verplaatst naar de bovengrond en Art Shoe Mafia heeft zijn virtuele deuren geopend. Wij hebben op unieke locaties als Chateau Neercanne, een loft op Centre Ceramique en niet te vergeten de mooie binnen stad van Maastricht foto’s gemaakt. Tijdens het overdag gedeelte werd gebruikt gemaakt van een model (Luca) van SESSIBON.

Gedurende deze dag werd de kleding op elk paar schoenen afgestemd en mocht ik Luca stylen met volledige mafia ”vrijheid.” Business-Casual, Casual en Hipster werden de main looks. Dit was een uitdaging aangezien alle kledingstukken die ik bij me had maatwerk waren en dus niet naadloos aansloten op Luca’s lichaam. Voor iemand die plooien tot in de millimeter normaliter wegwerkt was dit een zware beproeving kan ik je vertellen. ’S avonds werd er ruimte gecreëerd om mijn ambassadeurs in hun Victors te fotograferen uiteraard met de schoenen van Art Shoe Mafia. Een ultieme bekroning voor mijn ambacht!

Appeltje eitje…

Luca vertegenwoordigde Victor subliem met zijn Italiaanse roots maar mijn ambassadeurs lieten zelfs deze mafia versteld staan. In de exclusieve sigarenlounge van La Casa del Habano Maastricht werd de tweede ronde geschoten en omdat een Victor je zelfvertrouwen geeft was dit voor de heren appeltje eitje! In deze magische ruimte met al dat zelfvertrouwen ontstond er een ware ‘Godfather’ setting. Een trots blikje werd er uitgewisseld tussen Art Shoe en mij. We did it!!!

Combineren van kleding en afstemmen van accessoires zijn tips die jij in de modehuiskamer altijd krijgt. Wanneer je in het trotse bezit bent van meerdere Victor Items vertel ik jou graag hoe jij deze op elkaar kunt afstemmen, zodat jij altijd stijlvol voor de dag kunt komen.

Ciao Tutti,
Millanie