Maak een afspraak

Trouwpak

Op jullie huwelijksdag wil jij de beste geklede man zijn, want trouwen, dat doe je in stijl! Dus in een MILL. Met een MILL ben jij verzekerd van een uniek trouwpak dat perfect aansluit bij jou, jullie en jullie dag. Bij MILL stel je je trouwpak namelijk, met behulp van mij, helemaal zelf samen. Er is keuze uit de mooiste kwaliteitsstoffen, tal van mogelijkheden en diverse details die jouw trouwpak écht van jou maken. Neem bijvoorbeeld een geborduurd credo onder de kraag, de trouwdatum aan de binnenkant van je colbert of jullie initialen op de manchetten van je maathemd.

Maak een afspraak
Bekijk portfolio

Hoe werkt het?

Tijdens onze eerste afspraak neem ik de tijd om jouw trouwpak, samen met jou, van stof tot knoop samen te stellen. Deze afspraak is eigenlijk al een feest op zich. Samen met jouw dierbaren wordt er onder het genot van een hapje en een drankje aan de slag gegaan met jouw wensen, stijl en visie. Dit wordt vertaalt naar een uniek trouwpak.

Wanneer jouw trouwpak een paar weken later bij MILL arriveert, maken we een doorpas afspraak. Tijdens deze afspraak perfectioneren we de pasvorm en bekijken we verdere details zoals schoenen, een strik of stropdas, pochet of een hippe bretel. Samen creëren we zo een pak waar jij op jullie trouwdag de show mee steelt en waar je ook daarna nog lang plezier van zult hebben.

TIP

Om ervoor te zorgen dat jullie er samen picobello uitzien op de dag dat jullie elkaar het ja-woord geven, wil ik je vragen een stukje stof van de bruidsjurk mee te nemen. Ook is het handig als iemand van jouw entourage een foto van jouw toekomstige bruid in haar jurk bij zich heeft. Zo kunnen we stoffen en stijlen perfect op elkaar afstemmen.

Wil je bruid liever niets verklappen? Ze mag gerust langskomen of even contact met me opnemen om de benodigde informatie door te spreken. Jawel: top secret!

Zo zorgen we samen voor een geweldig gestyled bruidspaar: beiden uniek maar samen een prachtig geheel!

MILL’s wedding gift!

Bij een trouwpak vanaf €1099,- krijg je van mij een tweede maathemd t.w.v. €119,- cadeau. Dan kun jij voor het feest een italian shower nemen (oftewel: een schoon hemd aantrekken) en fris aan de openingsdans beginnen!

Met een persoonlijke boodschap aan de binnenkant
Getrouwd stel samen op een bankje

Mijn (zakelijke) maatpakken
starten bij  €699,-

Maatpak

Mijn trouwpakken
starten bij  €899,-

Trouwpak

Bekijk mijn pakken
in het portfolio

Portfolio

Aandacht & Ambacht

Behalve in de stoffen en materialen, vind je de kwaliteit ook terug in het het vakmanschap waarmee je maatpak vervaardigd wordt. Dit zie je niet alleen, dat voel je! Ik zorg er, met aandacht, ambacht en kwaliteit, voor dat jij een MILL gaat dragen die voelt als een tweede huid. Een MILL die past, die klopt en die jij met trots gaat dragen!

Maak een afspraak