Maak een afspraak

Zakelijke maatpakken

Een MILL is meer dan één maatpak. Een MILL is een vertaling van jouw identiteit naar hét perfecte maatpak of dé perfecte maatcolbert, zodat jij een uitstekende (eerste) indruk kunt achterlaten: verzorgd, vertrouwd en zelfverzekerd.

Zeker wanneer je jezelf moet presenteren in een zakelijk omgeving, speelt goede kleding een essentiële rol. Zorg er dus voor dat dit visitekaartje, jouw eerste indruk, klopt! Met aandacht voor detail en ambacht in de afwerking, stelt Millanie een MILL samen die perfect past bij wie jij bent. Als zakenman, trotse vader, als persoon. Een goed passend pak of maatcolbert draag je met trots. En dat valt op.

Ervaar het zelf!

Maak een afspraak
Bekijk portfolio

Hoe werkt het?

Tijdens onze eerste kennismaking, bespreken we in ongedwongen sfeer jouw wensen, stijl en persoonlijkheid. Vervolgens stellen we jouw gehele maatpak, maatcolbert en/of maathemd samen samen. Daarbij wordt natuurlijk ook besproken voor welke gelegenheid de maatkleding bedoeld is. Denk aan: in welke zakelijk omgeving bevindt je je? Wat wil je uitstralen? Al deze informatie vertaal ik vervolgens naar unieke kleding die aanvoelt als een tweede huid. De eerste afspraak duurt circa twee uur. Een lange zit maar dan heb je ook wat, deze eerste afspraak is een investering in kennismaken, samenstellen en opmeten. Dit zal zich vertalen in kleding die jouw zakelijk succes vergroot. Wederom een belofte!

Suit Savings

Wil jij het hele jaar door goed gekleed de deur uit gaan? Kies dan voor Suit Savings: mijn manier om je zorgen omtrent zakelijke kleding, seizoenswisselingen en een lege kledingkast helemaal weg te nemen. Je kiest een Suit Saving vanaf €49,- per maand. Hoe dit werkt? Elke maand wordt het afgesproken bedrag op de eerste geïncasseerd. Dit loopt een jaar en wordt niet stilzwijgend verlengd. Ik houd je op de hoogte wanneer de nieuwe stoffen van het seizoen binnen zijn of herinner je aan jouw tegoed. Elke keer dat jij maatkleding komt uitzoeken, wordt de waarde van dit nieuwe item van je tegoed afgeschreven. Facturen krijg je maandelijks toegestuurd en zijn administratief, zakelijk en stijlvol verantwoord.

Meer weten over de Suit Savings? Neem vrijblijvend contact met me op!

MILL Tailoring zakelijke maatpakken
Trouwen in een mooi maatpak

Mijn (zakelijke) maatpakken
starten bij  €699,-

Maatpak

Mijn trouwpakken
starten bij  €899,-

Trouwpak

Bekijk mijn pakken
in het portfolio

Portfolio

Aandacht & Ambacht

Behalve in de stoffen en materialen, vind je de kwaliteit ook terug in het het vakmanschap waarmee je maatpak vervaardigd wordt. Dit zie je niet alleen, dat voel je! Ik zorg er, met aandacht, ambacht en kwaliteit, voor dat jij een MILL gaat dragen die voelt als een tweede huid. Een MILL die past, die klopt en die jij met trots gaat dragen!

Maak een afspraak