Maak een afspraak

Mijn belofte?
Het beste maatpak!

Sit back and relax. Het atelier van MILL, dat inmiddels ook wel de modehuiskamer van Valkenburg wordt genoemd, is allesbehalve een ‘normale’ maatpakkenzaak. In de modehuiskamer draait alles om jou: om wie jij bent, wat jouw wensen zijn en waar je jouw MILL voor nodig hebt. In een informele, persoonlijke en gezellige setting creëren wij samen een maatpak, trouwpak, maathemd of ander kledingstuk dat jij vol trots en zelfvertrouwen kunt dragen. Daar neem ik graag alle tijd voor en er komt dan ook gerust een hapje en een drankje aan te pas. Aandacht voor jou en ambacht voor het product. Dat ben ik, dat is MILL.

Dát is MILL.

Facts and figures

Omdat ik graag de tijd voor je neem, zijn er een paar dingen die je moet weten.

  • Om er zeker van te zijn dat ik jou al mijn aandacht kan geven, werk ik alleen op afspraak. Dit kan van dinsdag tot en met zaterdag (met uitzondering van de eerste dinsdag van de maand.)

  • Ik neem dus graag de tijd om jou beter te leren kennen en om je mee te nemen in het hele proces. Onze eerste afspraak duurt dan ook zo’n 2 à 3 uur.

  • Popped the question en #shesaidyes? Proficiat! 
Wil jij op je grote dag verzekerd zijn van een uniek trouwpak? Voorkom dan teleurstelling en plan je afspraak bij MILL zeker vier maanden voor jullie trouwdag! Ik neem voor al mijn klanten écht de tijd en om goede service en kwaliteit te kunnen blijven leveren plan ik maar 2 afspraken per dagdeel. Vol is helaas vol. Running late doesn’t count as an excercise.

  • De gemiddelde levertijd van een trouwpak is 8 weken, voor maatpakken geldt 6 weken en voor maathemden 5 weken. Het duurt even maar dan heb je ook wat, mooie dingen kosten nu eenmaal tijd!

  • Money talks. Een MILL kun je zo gek maken als je ‘m zelf wil. Het is dan ook moeilijk om er nu, zonder dat ik jou en je wensen ken, een prijskaartje aan te hangen. Een indicatie zijn de vanaf-prijzen van een MILL: €699 voor een (zakelijk) maatpak, €499 voor een maatcolbert en €119 voor een maathemd. Een uniek MILL trouwpak draag je vanaf €899.

Het beste maatpak. Je verdient het!
De modehuiskamer van Limburg bij MILL Tailoring

Mijn (zakelijke) maatpakken
starten bij  €699,-

Maatpak

Mijn trouwpakken
starten bij  €899,-

Trouwpak

Bekijk mijn pakken
in het portfolio

Portfolio

Aandacht & Ambacht

Behalve in de stoffen en materialen, vind je de kwaliteit ook terug in het het vakmanschap waarmee je maatpak vervaardigd wordt. Dit zie je niet alleen, dat voel je! Ik zorg er, met aandacht, ambacht en kwaliteit, voor dat jij een MILL gaat dragen die voelt als een tweede huid. Een MILL die past, die klopt en die jij met trots gaat dragen!

Maak een afspraak