Maak een afspraak

Suitclub

MILL’s Suitclub is een exclusieve businessclub voor mannen met stijl. Voor eigenzinnige ondernemers en individuen die hun eigen weg bewandelen. Mannen die kwaliteit weten te waarderen, met aandacht voor het goede leven. Niet voor iedereen, wél voor jou. Als lid van de Suitclub krijg je bij je lidmaatschap een maatpak en maathemd cadeau. Daarnaast krijg je toegang tot drie exclusieve events. Elke event is volledig gericht op het creëren van waardevolle ervaringen, samen met een netwerk van leden met gedeelde interesses. De prijs voor lidmaatschap van de Suitclub bedraagt €999,- excl. btw per jaar.

Suitclub events

20.11.2018 Suitclub Wine & Dine (CHECK! Het was een groot succes)

Een smaakvol diner bij Meesters in Wijn in Maastricht (uitgeroepen tot wijnbar van het jaar 2018). Tijdens dit drie-gangendiner was er tijd en ruimte om kennis te maken met alle leden van de Suitclub.

Eten en drinken is inclusief voor leden van de Suitclub. Partners waren deze avond ook van harte welkom, hiervoor kunnen losse tickets gekocht worden. De losse tickets voor de Suitclub Wine & Dine worden gefactureerd onder vermelding van ‘netwerkevent ticket’.

19.03.2019 Suitclub Businessclass

Een kijkje in de keuken van Suitclub-lid Danny Keppels, eigenaar van Estate Management Group. EMG bestaat onder meer uit Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn en landgoed de Schinvelderhoeve in Schinveld. Hun derde ‘vaste’ onderkomen is de Rebelle: een hippe uitgaansgelegenheid in een voormalige kerk in hartje Maastricht. Op deze en meer locaties organiseert EMG veelvuldig exclusieve evenementen. In de Rebelle in Maastricht zal dan ook het tweede event van de Suitclub plaatsvinden. Ook hier zijn partners tegen betaling welkom.

06.07.2019 All Aboard!

Het derde event van de Suitclub is een unieke dag op de Champagne Moët & Chandon bubbelsloep. Wij beginnen dit event in het Bassin in Maastricht, van waar wij op de sloep over de Maas gaan varen. Halverwege onze tocht meren we aan bij SOFA voor een drie-gangenlunch. Eten en drinken is inclusief voor leden, partners zijn wederom van harte welkom. Een los netwerkticket kost €125,- incl btw.

Don’t forget your sunglasses!

Sign in & Suit Up

Wil jij graag lid worden van deze one-of-a-kind businessclub? Stuur dan een mail naar info@mill-tailoring.nl, ik zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen voor de te ontvangen maatkleding. De factuur van je lidmaatschap is administratief, zakelijk en stijlvol verantwoord. Heb je daar nog vragen over? Neem dan gerust contact met me op.

Welcome aboard!