fbpx
Blog2019-01-18T09:12:46+01:00
Maak een afspraak

Blog

Ga je trouwen? Pluk niet zomaar een trouwpak uit het rek.

Lieve dames, jullie gaat trouwen, jullie hebben 'ja' gezegd tegen een man die anders is dan al die anderen. Hij is speciaal, het kaf tussen het koren, de man waar jij jouw leven mee wilt delen. Dan wil je toch niet dat hij er op de mooiste dag van jullie leven uitziet zoals al die andere mannen waar jij net NIET mee in het huwelijksbootje wilde stappen?

Maathemd: waarom maatwerk het verschil maakt.

Zo meer over je maathemd maar heren ik moet toch even iets kwijt. Vaak denk ik dat de uitspraak 'gemak dient de mens', eigenlijk 'gemak dient de man' had moeten zijn. Er zijn ontelbare mannen die hun kleding al jaren bij dezelfde winkel kopen, gewoon omdat het gemakkelijk is en ze denken te weten welke maat ze moeten hebben... Heren, jullie doen jezelf tekort!

Maatpak, als ondernemer moet je goed voor de dag komen.

Als ondernemer moet je goed voor de dag komen. En hoewel jij als ondernemer genoeg te bieden hebt, maakt de kleding toch echt de man. Dave Theunisz uit Maastricht is een ambitieus ondernemer die eigenlijk nooit zo geloofde in het belang van maatkleding. Tot hij neerstreek in de modehuiskamer.

Maatpak met schoenen: Wallstreet VS Maffia

Enige tijd geleden benaderden de heren van Art Shoe Mafia mij om een samenwerking op te zoeken. Inmiddels waren ze fan van mijn maatkleding, het was hun opgevallen dat heren in mijn kleding een bepaald soort 'confidence' uitstralen die naadloos aansluit bij hun schoenen.

Maatpak met bretels zijn niet alleen voor Jort Kelder.

Als we even terug gaan in de tijd, kunnen we zien dat al vroeg duidelijk werd welke impact kleding op de man heeft. Kleding vertegenwoordigd wie jij bent en waar je voor staat. In de Franse revolutie zocht de lagere burgerklasse een manier om zich te onderscheidden en vond deze in kleding.

Wie de schoen past trekt hem aan..

Een indruk maken op die ene vrouw of in het zakelijk verkeer? Daar komt meer bij kijken dan alleen op je kleding letten. Schoenen zijn van absoluut belang. Het oog van detail (daarmee bedoel ik uiteraard de vrouw, zoals je vast al dacht) valt altijd op de schoen.

Heb jij de broek aan?

Onze Italianen in het atelier lachen elke keer opnieuw als er een 'Dutch construction' plaatsvindt. Typisch Nederlands om een tweede broek bij je maatpak te bestellen, zodat je extra lang draagcomfort van je maatpak blijft beleven. De Brit of Italiaan laat dit wel uit zijn hoofd voor hen is een versleten broek een natuurlijk signaal voor de aanschaf van een nieuw pak. Gelukkig zijn wij Nederlanders niet alleen en zijn de Amerikanen ook praktisch ingesteld.

Trouwen, hoe doe je dat nou precies?

Trouwen vergt nogal wat organisatorisch vermogen. Een trouwjurk, locatie, bloemen, de uitnodigingen, ringen, de DJ, fotograaf, een huwelijksreis en uiteraard het trouwpak zijn allemaal zaken waaraan gedacht moet worden. Nationaal trouwonderzoek vroeg 1.138 kersverse bruidsparen hoe zij dit deden:

Onze (zakelijke) maatpakken
starten bij  €699,-

Maatpak

Onze trouwpakken
starten bij  €899,-

Trouwpak

Bekijk mijn pakken
in het portfolio

Portfolio

Aandacht & Ambacht

Behalve in de stoffen en materialen, vind je de kwaliteit ook terug in het het vakmanschap waarmee je maatpak vervaardigd wordt. Dit zie je niet alleen, dat voel je! Ik zorg er, met aandacht, ambacht en kwaliteit, voor dat jij een MILL gaat dragen die voelt als een tweede huid. Een MILL die past, die klopt en die jij met trots gaat dragen!

Maak een afspraak
Ga naar de bovenkant