Trouwen vergt nogal wat organisatorisch vermogen. Een trouwjurk, locatie, bloemen, de uitnodigingen, ringen, de DJ, fotograaf, een huwelijksreis en uiteraard het trouwpak zijn allemaal zaken waaraan gedacht moet worden.
Nationaal trouwonderzoek vroeg 1.138 kersverse bruidsparen hoe zij dit deden:

Mag ik deze dans van jou?

Gemiddeld beginnen de dames 8,6 maanden voor de bruiloft met het uitzoeken van hun trouwjurk, de heren daar in tegen 5,4 maanden. (Perfecte timing voor maatwerk. Dit duurt gemiddeld 6 tot 10 weken.)
Om vervolgens de openingsdans op het meest gedraaide nummer van Ed Sheeran – Thinking out loud te dansen. 33% heeft hun openingsdans geïmproviseerd maar toch was er ook 33% die dit dansje gewoon negeerde. 34% heeft zich vooraf voorbereid d.m.v danslessen, youtube et cetera. Deze dans deden zij voor een gemiddeld aantal van 102 avondgasten, terwijl ze overdag elkaar het jawoord gaven tegenover gemiddeld 54 gasten.
Dit jawoord blijft voor 48% het mooiste moment van de huwelijksdag.

Ouderwetse envelop of seks..

95% van de gekregen cadeaus blijkt toch nog de ouderwetse envelop te zijn. Het meerden deel van de kersverse echtparen telt het geld niet in hun huwelijksnacht. 65% geeft nee aan, wellicht verklaarbaar omdat 59% aangeeft seks te hebben gehad tijdens hun huwelijksnacht. 6% had een drankje teveel op. Ontwakend de dag erna staat naast het geld tellen dan jullie huwelijksreis voor de deur, binnen Europa kiezen de stellen stipt op nummer 1 voor: Italië.
Wij van Victor Giglio begrijpen dat wel: alle mooie dingen komen uit Italië!
Zo ook onze trouwpakken. Italiaanse maatkleding voor een Nederlandse prijs.

Zoek jij nog hulp bij het uitzoeken van een trouwpak, dan help ik jou graag.
Kom een keer langs in de mode huiskamer van Valkenburg met je aanstaande echtgenote en ik vertel jullie graag over de mogelijkheden. Ook werk ik samen met partners in fotografie, videografie en ambachtelijk drukwerk waaraan ik jullie graag voorstel tijdens dit vrijblijvend kennismakingsgesprek.
75% geeft aan stress te hebben in de voorbereiding op de huwelijksdag, niet nodig dus. Gewoon even Victor bellen.

Ciao Tutti,
Millanie