Poetsen? Dat doet een echte man toch niet!

Een indruk maken op die ene vrouw of in het zakelijk verkeer? Daar komt meer bij kijken dan alleen op je kleding letten. Schoenen zijn van absoluut belang. Het oog van detail (daarmee bedoel ik uiteraard de vrouw, zoals je vast al dacht) valt altijd op de schoen. Naast je sneakers, loafers, sandalen (wat zeg ik? gooi die maar heel snel weg) hoor je een paar nette goed verzorgde leren schoenen in je assortiment te hebben. Maar deze schoen alleen in je bezit hebben is niet genoeg heren. Zorg dat je ze ook poetst anders is al het werk voor niets geweest. Een goede schoen die niet verzorgd is, is bij de dames ook een NO GO! Tsja het is ook niet goed…

Good year what?

De techniek waarmee de schoen wordt gemaakt maakt het verschil tussen goedkoop en duurkoop. In de mode huiskamer hebben wij daarom heren schoenen die gemaakt worden met de prestigieuze Goodyear Welted techniek. Dit is de oudste en meest duurzame methode voor het maken van een handcrafted schoen. Door deze methode zal je het stiksel nooit voelen wanneer je loopt. Een schoen die bijna niet ingelopen hoeft te worden, stijlvol is, makkelijk in onderhoud, jaren meegaat, kortom van alle gemakken voorzien. Een echte mannen schoen dus!
Nou dames opgelet: het synoniem voor makkelijk, is niet te moeilijk. 😉

Cognac of Whisky?

Een goede cognac hoort ook zeker in jouw kast thuis.. Nee ik heb het niet over die cognac waar jij nu aan denkt. Zorg dat je riem altijd matcht met je schoenen, bruin en zwart is dus niet dezelfde kleur heren! Stijlfout nummero uno, ook hier zien die vrouwen weer alles! Voor de man die zijn eigen stijl al iets meer heeft ontwikkeld is geen schoen te gek. Behalve dat maatwerk past, zelfvertrouwen geeft, zorgt het er ook voor dat je uniek bent en dus opvalt voor ‘het oog van detail’. Onder dat maat colbert met mooie jeans mag best een maatschoen. Een schoen waarbij jezelf het ontwerp kunt samenstellen: welke leersoort, welke soort zool, je eigen initialen enzovoorts. In de mode huiskamer schrijven we de kleurcodes op die passen bij je zojuist uitgekozen maatwerk en vervolgens kun je door Carlo Meulenhoff je eigen personal laten samenstellen. Harvey Spector eat your heart out!
http://www.meulenhoffschoenen.nl

Uniek is een maatpak en maatschoen, alleen is het artistiek genoeg? Daar hebben de heren van Art Shoe Mafia hun bedenkingen over. Shoes you can’t refuse. Binnenkort openen ze hun virtuele deuren in hun webshop.
http://www.artshoemafia.com

Zo nu trap je schoenen maar uit, gooi die voeten op de tafel en vraag aan je lieftallig oog voor detail of ze je een cognac (Glenglassaugh 51 years) wilt brengen. 😉

Ciao Tutti,
Millanie